Recruitment Professional

Heb jij het in huis?

Recruitment gaat verder dan alleen het werven van personeel. Als recruiter ben jij het gezicht van één, of soms wel tientallen organisaties. Jij zorgt ervoor dat mensen gevonden worden, verbonden worden en dat mensen terecht komen op een plek waar zij zich thuis voelen. Jij bouwt, vormt en creëert teams. Als recruiter kun je veel impact hebben op organisaties. Maar hoe maak je impact als recruiter? Waarom ben je eigenlijk recruiter? Tijdens de opleiding recruitment professional leren we je meer impact te maken als recruiter.

De opleiding Recruitment Professional

Recruitment verandert razendsnel en de arbeidsmarkt is dynamischer dan ooit. Tijdens de opleiding recruitment professional ontdek je waar jouw talent ligt en hoe je jouw talent kunt ontwikkelen. De opleiding is interactief en geeft handvatten die jij in je dagelijks activiteiten kunt toepassen. Je werkt tijdens de opleiding aan jouw impact die je hebt op je organisatie en op je klanten en kandidaten. Je gaat werken aan je presentatie-skills, je communicatietechnieken en je gedrag, zowel online als offline. Kortom: tijdens deze opleiding ga jij aan de slag met andere ervaren recruiters om jouw impact als recruiter een boost te geven.

Wanneer je deze opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je een certificaat waarop alle onderdelen van de opleiding vermeld staan. 

Voor wie is de opleiding Recruitment professional?

De opleiding Recruitment professional is er voor elke recruiter die al een tijdje meeloopt in het recruitmentvak.

Voor meer informatie download hier de brochure of flyer.

Flyer
Brochure

De trainers

Wie gingen je voor

Quote

“Ik kijk terug op een leerzame, gezellige en bovenal een unieke ervaring waar ik mijzelf en mijn netwerk een enorme boost heb kunnen geven!”

- Kim Hulsink; Recruiter Careercontrol
Quote

“Volg de opleiding Recruitment Professional voor meer verdieping in- en rendement uit het recruitmentvak; gewoon doen!”

- Luciënne Huizer; Recruiter Duozorg
Quote

“De trainers, vakprofessionals en medestudenten (recruiters) hebben mij veel bijgebracht tijdens deze opleiding. De lesstof en casussen hebben een sterke focus op de actualiteit en de trainers hanteren verschillende methodes om kennis in de praktijk te brengen.”

- Ruben Haas; Recruiter QOORE Recruitment

Wil jij vandaag nog aan de slag met Employer Branding? 

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en bekijk direct 12 tips om jouw video recruitment skills naar een hoger niveau te tillen.